Repareer en onderhoud jij vliegtuigen en helikopters? Dan heb je een flinke hoeveelheid gespecialiseerde gereedschappen en apparatuur. Als je op locatie bij meerdere vliegvelden werkzaam bent, kan het een uitdaging wezen om deze tools van A naar B te krijgen. Op een bedrijfswebsite als https://www.worksystem.be/ heb je de mogelijkheid om een intelligente inrichting van je bedrijfswagen te bestellen. De volgende elementen kunnen voor een vliegtuigmonteur dan waardevol wezen.

Laden, kastjes en planken

Je kunt jouw meetapparatuur, sensoren en powertools eenvoudiger pakken en weer opbergen dankzij een indeling in stevige compartimenten. Zo profiteer je optimaal van de beperkte ruimte. Ook weet je bovendien sneller het juiste moertje of elektrische onderdeeltje op te sporen

Sloten

Kies voor opbergelementen met stevige sloten. Die houden jouw prijzige boren, lampen en meetapparatuur exact op hun plek, zodat ze niet schuiven, vallen of botsen. Zelfs als je een ongelukje zou krijgen is je materiaal veilig.

Dakdrager en dubbele laadvloer

Deze twee elementen zijn te bestellen op https://www.worksystem.be/ en geven je auto extra ruimte die er eerst niet was. In de laden van de dubbele laadvloer sla je je tangen, schroevendraaiers en sleutels op. Grotere materialen en gereedschappen breng je makkelijk mee op een solide dakdrager met beschermende hardtop.

Werklampen

Voor spoedklussen ‘s nachts kan het een groot voordeel zijn als je bus van extra lampen is voorzien. Een set bouwlampen met hun eigen verlengsnoeren en stopcontacten laat je ook in het donker werken. En de wat subtielere LED-strips en binnenlampen maken in- en uitpakken een stuk simpeler.